Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

Felület- és varrattisztító, 19 l

Ár:
37.411 Ft + ÁFA ( 47.513 Ft )
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
Dörzslaptartó nyél Dörzslaptartó nyél
1.966 Ft + ÁFA (2.497 Ft)
Dörzslap Dörzslap
146 Ft + ÁFA (185 Ft)
Menny.:db

Leírás

A lapostető szigetelés során használt Felület- és varrattisztítót a szennyezett (egyszerű vizes tisztítással nem eltávolítható szennyeződés) RubberCover EPDM gumilemezek átlapolásainak tisztítására és előkészítésére fejlesztették ki.

Ne használja a Felület- és varrattisztítót alapozáshoz az Öntapadó termékeknél (QuickSeam™ ). A Felület- és varrattisztító csak szennyeződés eltávolítására használható.

Az Öntapadó termékek (QuickSeam™) beépítése előtt a  Kellősítő/Alapozót (QuickPrime™ Plus) alkalmazza a termék adatlapján feltüntetett leírásnak megfelelően (Beépítés lépései-felületi előkészítés, anyag feljuttatásának módja). Más termékek használata nem megengedett.

A Felület- és varrattisztító folyadék:

  • gyúlékony
  • híg
  • világos színű
  • szénhidrogén szagú

Egy kanna Felület- és varrattisztító (19 L) mennyisége 93-116 m2 felület tisztítására elegendő.

 

 

Használat lépései

 

1. Lapostető szigetelés munkafolyamata során, ha az RubberCover EPDM gumilemez felületén erős szennyeződés található, akkor először szappanos vízzel távolítsuk el a szennyeződést.

2. Rázzuk fel a Felület- és varrattisztító folyadékot.

3. Kenjük fel egy pamutronggyal a Felület- és varrattisztítót az illesztés helyére, majd addig dörzsöljük a felületen, amíg a RubberCover EPDM gumilemez felülete matt fekete nem lesz.

4. Ezután hagyjuk megszáradni a kezelt felületet. A gumilemez felülete akkor lesz tiszta, ha a színe sötétszürke és a felületen nincsenek csíkok.

 

 

 

Honlapunkon található videókban a lapostető szigetelés kivitelezési munkafázisait mutatjuk be. Többek között a Felület- és varrattisztítót is láthatja használat közben.

Használja bátran lapostető szigetelés elkészítéséhez videós segítségünket.

Megnézem

 

 

Számolja ki a lapostető szigetelés anyagszükségletét árbecsléssel honlapunkon

Kalkulátor

Paraméterek

Alapanyag Solvent Naptha (Petroleum)
Szín színtelen
Oldószerek alifás szénhidrogén-keverék
Szilárdanyagtartalom 0%
Viszkozitás nagyon híg, folyékony
Fajsúly 0.75
Gyulladáspont 12°C

Tárolás / Szavatosság

Zárt csomagolásban tárolja 15-25 °C közötti hőmérsékleten jól szellőző, száraz helyen.

Mivel nagyon gyúlékony tartsa távol hőforrástól, elektromos szikrától, és nyílt lángtól. Ne tegye ki közvetlen napsütésnek.

A termék szavatossága a fenti feltételek teljesülése mellett 12 hónap. A gyártás napját minden esetben ellenőrizze a vödrön a használat előtt. A termék szavatossági ideje csökken ha magas hőmérsékletnek van kitéve.

A felület- és varrattisztító használata során tilos a közvetlen környezetében a dohányzás. Csak jól szellőző helyen használja. Amennyiben nem használja mindig tartsa zárt csomagolásban. Ne érintkezzen a folyadék a bőrrel, szembe ne kerüljön. Hígítani tilos. Tartsa távol a gyermekektől.

A termék részletes biztonsági adatlapját megtalálja a csatolt dokumentumok között.