Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

Felületkiegyenlítő lemez, 12.7 mm vastag, 1.22 x 2.25 m (2.745 m2)

Ár:
0 Ft + ÁFA ( 0 Ft )
Menny.:db

Leírás

A Firestone ISOGARD™ HD 12,7 mm vastag felületkiegyenlítő lemez. Nagy sűrűségű, zártcellás poliizocianuráthab (PIR) belső rétege mindkét oldalon üvegszálas kasírozású. Egy tábla mérete 1,22 x 2,25 m.

 

 

Beépítés lépései

 

Az ISOGARD™ HD felületkiegyenlítő lemeznek pontosan kell illeszkednie a tetőáttörésekhez és a tetőkiszögellésekhez. Ne kezdjen bele több lemez beépítésébe, mint amennyit a munkanap során vagy a kedvezőtlen időjárás beállta előtt be tud építeni és le tud fedni vízszigetelő lemezzel. A Firestone ISOGARD™ HD felületkiegyenlítő lemez meglévő és új tetőfelületeken, ragasztott vagy mechanikusan rögzített egyrétegű tetőszigetelő lemezek alatt is alkalmazható.


Az ISOGARD HD felületkiegyenlítő lemezt megfelelő rögzítőelemekkel és alátétekkel vagy hőszigetelő-ragasztóval építse be. A lemezenkénti rögzítőelemek számát a szélteherszámítás alapján kell meghatározni a helyi építési előírásoknak megfelelően, de lemezenként legalább 12 rögzítőelem szükséges teljes felületen ragasztott egyrétegű tetőszigetelő lemez esetén, illetve legalább 8 rögzítőelem mechanikusan rögzített tetőszigetelő lemez esetén.


Kérjük, további információért lépjen kapcsolatba a Firestone műszaki részlegével.

Paraméterek

Területegységenkénti száraz tömeg 1.8 kg/m² (± 0.3)
Nyomóerő 10% alakíthatóságnál ≥ 800 kPa
Húzószilárdság sík felületre merőlegesen (száraz állapotban) ≥ 500 kPa
Méretállandóság Δd ≤ 4% - Δl, Δb ≤ 1%
Vízfelvétel ≤ 3%
Tűzveszélyesség (Euroclass) E