Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

Lapostető vízszigetelés könnyen, egyszerűen RubberCover EPDM gumilemezzel

Lapostető szigetelés vízszigetelés beépítési lehetőségek terasz tetőablak garázstető

Firestone: Világelső a gumitechnológiában.

Ma a Firestone márkanevet nemzetközi szinten is a minőségi gumitermékekkel, és innovatív gyártási technológiákkal azonosítják. A Firestone RubberCover EPDM lapostető szigetelő rendszer a Firestone több mint egy évszázados gumitechnológiában szerzett tapasztalatán alapul. Az EPDM, etilén-propilén-dién-M, a szintetikus műgumi egyik fajtája. Független öregedési vizsgálatok bizonyítják, hogy a Firestone EPDM lapostető szigetelési lemezek várható élettartama meghaladja az 50 évet.

Időtállóságának köszönhetően a piacon elérhető lapostető szigetelési anyagok között az egyik leggazdaságosabb (lapostető szigetelés/négyzetméter/év élettartam) és legkörnyezetkímélőbb megoldás.

Ne csak négyzetméter árban gondolkodjon! A RubberCover EPDM gumilemez anyagköltsége hosszú élettartama révén többszörösen megtérül a tetőüzemeltetési időszakban.

A RubberCover EPDM gumilemezzel készült lapostető szigetelés szinte nem igényel karbantartást az évek alatt.

20 év anyaggarancia - 50 év feletti várható élettartam!

Évtizedekre számoljon és felejtse el, hogy a tető van a feje fölött.

 

A gumilemezzel egyszerű a lapostető vízszigetelése, mert nincs szükség speciális, vagy drága célszerszámra. A kivitelezéshez szükséges szerszámok a webáruházunkban megvásárolhatók. A RubberCover EPDM gumilemezt kontaktragasztóval rögzítjük a vízszigetelni kívánt felülethez, amely lehet: beton, kő, fa , fém, PIR hőszigetelés, OSB lap, korábbi bitumenes vízszigetelés. A RubberCover EPDM gumilemezzel végzett vízszigetelés során az egyéb öntapadó rendszerelemek ( pl: Öntapadó foltelem, Univerzális cső- és kábelszegélyező elemek, Tetőösszefolyók, Oldalkifolyók, Takarószalag) beépítése hidegvulkanizációs eljárással történik, így nem igényel hegesztést vagy lángolvasztást. Mivel a Firestone RubberCover EPDM gumilemez a teljes felületen ragasztva van, így nem igényel hajlatrögzítést. Mivel nagy, gyári, illesztés mentes gumilemezeket alkalmazhatunk, ezért alig vagy egyáltalán nincs varrat-képzés (illesztés) a lapostető szigetelése során. 

A RubberCover EPDM gumilemez kiváló tulajdonságai a következők:

lapostető szigetelés rubbercover gumilemez bontott tekercs

 • 50 év feletti várható élettartam

 • Nagy elaszticitás (300%-ban elasztikus)- tökéletesen felveszi a szerkezeti, hőtágulási mozgásokat

 • Az EPDM gumilemez UV sugárzással és az ózonkoncentrációval szembeni ellenállása kiváló.

 • Rugalmasságát még extrém alacsony hőmérsékleten is megtartja (-45°C-ig)

 • Környezetkímélő- alacsony CO2 lábnyommal

 • A RubberCover EPDM gumilemez extenzív zöldtetők kialakításához is felhasználható-gyökérálló FLL szabvány szerint.

 • Inert anyag- nem változtatja kémiai összetételét a évtizedek során, ezért:

  • Nincs lágyító vagy antioxidáns, ami kipárologna az anyagból 

  • Ugyanúgy javítható, mint újkorában

  • Könnyen alakítható a lapostető szigetelés, ha később kerülnek be új felülvilágítók, tetőösszefolyók, oldalkifolyók

  • A csapadékvíz összegyűjtésére és további felhasználására is van lehetőség

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Építkezne?

 

 

1. Szeretne egy előzetes, kötetlen online árkalkulációt? Hogy kiszámolhassa szigetelni kívánt tetőjéhez a szükséges anyagmennyiséget,és előzetes árkalkuláció kapjon, keresse fel honlapunkon található kalkulátorunkat.

Kalkulátor

 

2. Bizonytalan? Ránk bízná anyagszükséglet kiszámítását? Küldje el a szigetelni kívánt tető tervrajzát e-mail címünkre, vagy keressen minket telefonon. Kollegáink 2 napon belül a kapott anyagok alapján részletes, árazott anyagszükségleti listát készítenek Önnek.

 

3. Kivitelezőinkre bízná a lapostetője felmérését? Lépjen kapcsolatba velünk és igényeljen egy előzetes helyszíni felmérést ( Előzetes felmérés ) amelyet Firestonen RubberCover EPDM oktatásunkon részt vett, minősített kivitelezőnk egyike készít el.

 

4. Profi kivitelezőt keres? Amennyiben lapostetője szigetelését profi, RubberCover EPDM oktatáson részt vett, minősített kivitelezőink egyikével szeretné megcsináltatni, segítünk kapcsolatba lépni az Önhöz legközelebb lévő partnerünkkel.

 

5. Bármilyen kérdése van a RubberCover EPDM gumilemezzel kapcsolatban tegye fel nekünk, vagy látogassa meg GYIK oldalunkat, ahol  leggyakoribb, eddig felmerült kérdéseket válaszoltuk meg.

 

6. Webáruházunkba beváltható kuponjainkról a Kupon menüpontban talál információkat, vagy iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy a vásárláshoz felhasználható kuponokat hírlevél útján kapja meg

 

7. A RubberCover EPDM lapostető szigetelés rendszerét úgy fejlesztették ki, hogy nem csak szakági kivitelező, hanem lelkes ezermester is biztonsággal elkészíthesse egyszerűbb lapostető szigetelését. Honlapunkon lévő videóink részletesen bemutatják a RubberCover EPDM gumilemezzel végzett tetőszigetelés kivitelezési fázisait, a különböző tetőelemek szigetelési módját, az egyes rendszerelemek beépítéseit.

Megnézem

 

8. A kivitelezéshez szükséges minden rendszerelemet megtalál webáruházunkban.

9. Megrendeléseinket Magyarország területén belül akár 2 napos, rövid határidővel kiszállítunk.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kivitelező?

 

 

1. A RubberCover EPDM tetőszigetelő gumilemez kifejezetten NEM SZAKÁGI KIVITELEZŐKNEK lett kifejlesztve. Az EPDM gumilemezzel végzett tetőszigetelés rendszere egyszerű, biztonságos  lapostető vízszigetelést tesz lehetővé lángolvasztás és hegesztés nélkül. Ha az Ön szakmája:

bádogos

kőműves

ács

gipszkartonos

ügyes kezű építési vállalkozó

generálkivitelezéssel foglalkozik

lapostető szigetelés oktatás gumilmezzel, vízszigetelés oktatás

Jelentkezzen egy napos oktatásunkra, ahol szervezett keretek között ismerheti meg a RubberCover EPDM lapostető szigetelés rendszerét és a hozzá kapcsolódó minősített kivitelezőinknek biztosított kiegészítő szolgáltatásokat.

 

Jelentkezem

 

2. Minősített RubberCover kivitelezőként, élvezheti Partnerprogramunk minden előnyét. Csomagjainkat úgy állítottuk össze, hogy azok segítséget nyújtsanak a RubberCover gumilemez értékesítésénél, beszerzésénél, és beépítésénél.

 

3. Honlapunkon lévő videóink részletesen bemutatják a RubberCover EPDM gumilemezzel végzett tetőszigetelés kivitelezési fázisait, a különböző tetőelemek szigetelési módját, az egyes rendszerelemek beépítéseit.

Megnézem

Tartalomhoz tartozó címkék: lapostető szigetelés