Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

Páraszabályozó fólia 1.08 m széles (MÉTERBEN)

Ár:
5.097 Ft + ÁFA ( 6.473 Ft )
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
Kellősítő/alapozó páraszabályozó fóliához 5l Kellősítő/Alapozó páraszabályozó fóliához, 5 l
34.281 Ft + ÁFA (43.537 Ft)
Menny.:db
Maximálisan rendelhető mennyiség: 50!

Leírás

Az Elevate V-Gard-ot úgy terveztük meg, hogy páraszabályozó rétegként funkcionáljon az Elevate tetőszigetelési rendszerben.

Erősített alufóliából készült, öntapadó bitumenes hátlappal, amelyet lehúzható védőfólia borít. Az üvegszál erősítés nagy szilárdságot biztosít a fóliának, ami kiváló mechanikus teljesítményt eredményez. A fólia az erősítésnek köszönhetően bírja a gyalogos forgalmat és a nagy mechanikai igénybevételt is.

A V-Gard alufólia felületét speciális réteg fedi, amely jelentősen javítja a PU (poliuretán) ragasztók tapadását (1 komponensű és 2 komponensű). A bitumenes hátlap erős tapadást biztosít az alapzathoz.

A V-Gard fólia alkalmazható fém, beton és fa födémen egyaránt. A lehetséges födémeket illetően, valamint további műszaki információért lépjen kapcsolatba az Elevate műszaki osztályával.

ELŐNYÖK:

  • KIVÁLÓ PÁRAELLENÁLLÁS: A V-Gard kiváló páraszabályozó réteget képez, páradiffúziós ellenállása Sd érték alapján (páradiffúziós egyenértékű légréteg vastagság) >1,500 m. Ezért a legtöbb tetőhöz alkalmas.
  • JÁRHATÓSÁG: A V-Gard fóliát úgy tervezték meg mérnökeink, hogy nagy legyen a statikus terheléssel és a dinamikus hatásokkal szembeni ellenállása. Erős fizikai tulajdonságai miatt közvetlenül lehet alkalmazni fémburkolaton,így csökkenteni lehet a gyalogos forgalom okozta szakadásokat.
  • HIDEG BEÉPÍTÉS - BIZTONSÁGOS ÉS KÖNNYŰ: A V-Gard beépítése az egyrétegűség elvén alapul:100%-ban hideg és felhasználóbarát eljárás, amelyhez nem szükséges nyílt láng használata. A V-Gard fóliát alapozó segítségével a legtöbb felületre fel lehet ragasztani, például betonra, furnérlemezre, OSB-re és fémfödémre. Fémfödém esetén nincs szükség alapozóra, hacsak a helyi előírások másként nem rendelkeznek.A V-Gard fólia 1,08 m széles, így az átfedés a legtöbb fémfödém esetén a borda közepére kerül. Ez megkönnyíti a beépítést, ideértve a letekerést is. A védőfólia könnyen eltávolítható, és a beépítéshez két ember is elég.
  • ELŐNYOMATOTT ÁTFEDÉSJELZÉSEK: A V-Gard fólia mindkét oldalára átfedésjelzéseket nyomtattunk, ami még könnyebbé teszi a beépítést.
  • HATÉKONY LÉGZÁRÁSA: V-Gard fólia szinte minden alapzaton alkalmazható, akár téglafalon is, minimalizálja a levegőszivárgást, és hozzájárul az épület általános energiahatékonyságához.
  • KIVÁLÓ ALAPZAT PU (POLIURETÁN) RAGASZTÓVAL FELRAGASZTOTT HŐSZIGETELÉS ALÁ: A V-Gard felület kiváló alapzatot biztosít hőszigetelő táblák felragasztására, ha mechanikus rögzítés nem lehetséges.
  • KIVÁLÓ TAPADÁS: A V-Gard-nak többféle alapzaton is kiváló a szélterhelés-ellenállása.
  • SZEREZZEN BE MINDENT EGY FORRÁSBÓL: A V-Gard fólia magas teljesítményt biztosít, és kompatibilis minden nálunk gyártott további tetőszigetelési rendszer elemmel.
  • MINIMÁLIS CSOMAGOLÁS: Minden egyes V-Gard tekercset csak középen csomagolunk be, ami minimalizálja a hulladéktermelést.
 

Használja bátran lapostető szigetelés elkészítéséhez videós segítségünket.

Megnézem

 

Számolja ki a lapostető szigetelés anyagszükségletét árbecsléssel honlapunkon

Kalkulátor

Paraméterek

Vastagság 0.4 mm
Tekercs szélessége 1.08 m
Vízpára-áteresztő képesség (Sd) >1,500 m
Fűtőérték ≤11,600 kJ/m2