Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

RubberCover kivitelezői oktatás - NOVEMBER 30. (Szerda)

Ár:
39.370 Ft + ÁFA ( 50.000 Ft )

Kislétszámú max. 6 fős csoportban.

INGYENES - részvételi díj teljes összegét jóváírjuk vásárlásából

NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2022-11-30

Leírás

Tanuljon meg első kézből dolgozni az anyaggal!

Mindegy, hogy ön ÁCS, TETŐFEDŐ, GIPSZKARTONOS vagy KŐMŰVES, szélesítse vállalt munkáinak körét az egyszerűen és biztonságosan telepíthető RubberCover EPDM gumi szigetelőrendszerrel.

Miért adná ki a szigetelőmunkát a kezéből?

Velünk nyugodt szívvel elvállalhatja az elkészült építmények vízszigetelését:

 • Egyszerű kivitelezéssel és biztonságosan.
 • Külön szerszám ráfordítás nélkül.
 • Szerezzen elismert kivitelezői kártyát.
 • Azonnal munkához tud látni.

Rendszerajánlatunk úgy van kialakítva, hogy olyan piacon generáljon Önnek munkát, amelyhez valószínűleg jelenleg nincs hozzáférése. Leendő kivitelező partnereink és vásárlóink számára oktatásunk INGYENES.

A részvételi díj teljes összegét az oktatást követő egy évben történt (nettó) 500.000 Ft összérték feletti vásárlásai után jóváírjuk.

 
 

FONTOS: Az alábbiakban összeszedtünk pár fontos információt a jelentkezéséhez.

 1. Helyezze a KOSÁRBA a számára megfelelő időpontú oktatást. Egyszerre csak egy személyt tud a választott oktatásra regisztrálni (mennyiség 1 db)
 2. Haladjon tovább a pénztárhoz.
 3. Javasoljuk, hogy regisztrálja magát. A folyamat regisztráció nélkül is működik. Válassza a „Cégként vásárolok” opciót, hogy megadhassa vállalkozása nevét és adatait. A vezetéknév és keresztnév mezőbe a résztvevő nevét adja meg. A telefonszámnál is a résztvevő telefonszámát adja meg.
 4. Haladjon tovább a szállítási módokhoz. Válassza a „személyes megjelenés” szállítási módot
 5. Fizetésnél választhat „K&H azonnali bankkártyás fizetés”, vagy „Banki átutalás” - előre utalás – között. A számlázási adatok kiválasztásánál a rendszer felajánlja a már megadott cégnevet/nevet és címet.
 6. Összegzés: Ellenőrizze a számlázási adatokat és a résztvevő nevét, telefonszámát. A „Megjegyzés a rendeléshez” mezőben megoszthatja velünk esetleges megjegyzéseit. A jelentkezés véglegesítéséhez kattints a „MEGRENDELEM” gombra.
 7. Folytassa a fizetési folyamattal a korábban választott módon. Azonnali bankkártyás fizetés esetén a rendszer továbbítja a K&H bank megfelelő oldalára. Utalás esetén a vásárlás után kapott e-mailben találja az utaláshoz szükséges adatokat.
 8. A regisztráció a részvételi díj befizetése után válik véglegessé. Előre utalásos fizetés választása esetén a jelentkezést követő 24 órán belül nem kifizetett regisztrációkat töröljük.

Esetleges felmerülő kérdéssel kapcsolatban keressen közvetlenül telefonon: +36 70 432 8021.

Csak a megrendelésen szereplő Személy részvételét tudjuk biztosítani. 

 
 

HELYSZÍN:  2651 Rétság Pusztaszántói út 12.

 
 

PROGRAM

08:45 Érkezés, regisztráció

09:00-10:20 Bevezető - Elméleti rész I.

Cégbemutató, EPDM felhasználási területek. RubberCover™ EPDM gumilemez felhasználási területei, összetevői, tartozékok. Termék teljesítmények, termék összehasonlítás, RubberCover™ gumilemez beépítése. Rétegrendek. Részletképzések.

10:20 Kávészünet

10:30-12:30 Gyakorlati rész I.

RubberCover™ gumilemez bemutatása. Tartozékok és szerszámok bemutatása. A gumilemez beépítése: hosszanti illesztés, összefolyók/oldalkifolyók bemutatása.

12:30-13:05 Ebéd

13:10-15:20 Gyakorlati rész II.

RubberCover™ EPDM gumilemez beépítése – egyéni gyakorlás: hosszanti illesztés, foltozás, belső/külső sarkok kialakítása. Csőáttörések, szegélyezés bemutatása.

15:20-15:30 Szünet

15:30-17:00 Elméleti rész II.

Anyagszükségletszámítási példa-gyakorlatok. Teszt. Értékesítés, Logisztika és Marketing. Kérdések & Válaszok.

17:00 Zárszó

Videók