Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

Univerzális csőszegélyező elem D 25 - 152 mm, öntapadó peremmel

Ár:
27.710 Ft + ÁFA ( 35.192 Ft )
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
Lapostető szigetelés kellősítő Kellősítő / Alapozó 0.95 l
21.992 Ft + ÁFA (27.930 Ft)
Lapostető szigetelés kézi szilikongörgő Kézi szilikongörgő
18.050 Ft + ÁFA (22.924 Ft)
Menny.:db

Leírás

A lapostető szigetelés során használt Univerzális csőszegéylező elemet a 25 mm és 150 mm közötti átmérőjű merev, köralakú csőáttörések szegélyezésére fejlesztették ki. Ez egy előregyártott csőszegély, amelynek az alsó peremére egy QuickSeam (=Öntapadó) toldószalagot illesztettek gyárilag. Az Univerzális csőszegélyező elem különféle csőátmérőkhöz alkalmazható, de a beépítés előtt a megfelelő csőátmérőhöz kell szabni.

Anyagszükséglet számításakor áttörésenként EGY darabbal kell számolni. Az univerzális csőszegélyező elem tartozéka a bilincs.

Az Univerzális csőszegélyező elem alkalmazhatóságát minden lapostető szigetelés kivitelezése előtt ellenőrizni kell.

A termék a következő feltételnek feleljen meg:

  • az univerzális csőszegélyező elem öntapadó felületéről a védőpapír eltávolítása legyen könnyű, szakadásmentes folyamat

Az csőáttörés legyen:

  • tiszta
  • idegen anyagtól mentes.
 

 

Beépítés lépései

 

1. Először a Kellősítőt/Alapozót kell felkenni a dörzslaptartó nyélen lévő dörzslap segítségével arra a megtisztított RubberCover EPDM gumilemezre, melyre az Univerzális csőszegélyező elem elhelyezésre kerül, a Kellősítő/Alapozó termék adatlapján feltüntetett leírásnak megfelelően. (Beépítés lépései-felületi előkészítés, anyag feljuttatásának módja). Más termékek használata nem megengedett.

2. A Kellősítő/Alapozóval bekent felület nagysága az Univerzális csőszegélyező elem által fedett terület nagyságán érjen túl.

3. Miután megszáradt a Kellősítő/Alapozóval bekent felület az Univerzális csőszegélyező elem alján található védőpapírt távolítsuk el az öntapadó felületről, majd illesszük a felületre. A tökéletes illesztés érdekében kézi szilikongörgővel befejezzük a felületre simítást és a bilincset megszorítjuk.

 

 

 

A termékoldal csatolt dokumentumai között részletrajz is található, mely az univerzális csőszegélyező elem helyes használatához nyújt műszaki segítséget. A beépítéshez további részletrajzokat itt talál.

Részletrajzok

 

Honlapunkon található videókban a lapostető szigetelés kivitelezési munkafázisait mutatjuk be. Többek között az Univerzális csőszegélyező elemet is láthatja használat közben.

Használja bátran lapostető szigetelés elkészítéséhez videós segítségünket.

Megnézem

 

 

Számolja ki a lapostető szigetelés anyagszükségletét árbecsléssel honlapunkon

Kalkulátor

Paraméterek

Formázott csőszegélyező idom
Alapanyag formázott EPDM
Szín fekete
Szerkezet vulkanizált
Vastagság 1.4 mm- 1.9 mm
Alsó peremátmérő 330 mm
Áttörés külső átmérője 25 mm- 152 mm
Quick Seam szalag
Alapanyag gumipolimer
Szín fekete
Szerkezet vulkanizált
Vastagság 0.76 mm
Alsó peremátmérő 216 mm

Tárolás / Szavatosság

Tárolja eredeti zárt csomagolásban 15°C és 25°C között, jól szellőző helyen. Felhasználásig tartsa az anyagot szárazon, közvetlen napfénytől védje.

A termék szavatossága a fenti tárolási feltételek mellett 12 hónap. A szavatossági idő csökken, ha a termék magasabb hőmérsékletnek van kitéve. A szavatossági időre vonatkozó információ csak egy javaslat és nem tény. A tényleges szavatosság nagyban függ a tárolási körülményektől és a felhasználás során használt eszközöktől.

A termék részletes biztonsági adatlapját megtalálja a csatolt dokumentumok között.