Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

Univerzális kábelszegélyező elem D 13 - 64 mm, öntapadó peremmel

Ár:
17.215 Ft + ÁFA ( 21.863 Ft )
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
Lapostető szigetelés kellősítő Kellősítő / Alapozó 0.95 l
14.422 Ft + ÁFA (18.316 Ft)
Lapostető szigetelés kézi szilikongörgő Kézi szilikongörgő
14.057 Ft + ÁFA (17.852 Ft)
Menny.:db

Leírás

A lapostető szigetelés során használt Univerzális kábelszegélyező elemet (Firestone QuickSeam™ Conduit Flashing) kifejezetten a 13 mm és 64 mm közötti átmérőjű merev, köralakú áttörések és kábelek szegélyezésére fejlesztették ki.

Ez egy előregyártott csőszegély melynek alsó peremére egy QuickSeam (=Öntapadó) toldószalagot lamináltak. Minden kábelszegélyező elem különböző áttörésekhez alkalmazható, de a beépítés előtt a megfelelő átmérő méretére kell szabni.

Anyagszükséglet számításakor áttörésenként EGY darabbal kell számolni. Az univerzális kábelszegélyező elem tartozéka a bilincs

A kábel áttörés legyen:

  • tiszta
  • idegen anyagtól mentes.
 

 

Beépítés lépései

 

1. Először a Kellősítőt/Alapozót kell felkenni a dörzslaptartó nyélen lévő dörzslap segítségével arra a megtisztított RubberCover EPDM gumilemezre, melyre az Univerzális kábelszegélyező elem elhelyezésre kerül, a Kellősítő/Alapozó termék adatlapján feltüntetett leírásnak megfelelően. (Beépítés lépései-felületi előkészítés, anyag feljuttatásának módja). Más termékek használata nem megengedett.

2. A Kellősítő/Alapozóval bekent felület nagysága az Univerzális kábelszegélyező elem által fedett terület nagyságán érjen túl.

3. Miután megszáradt a Kellősítő/Alapozóval bekent felület az Univerzális kábelszegélyező elem alján található védőpapírt távolítsuk el az öntapadó felületről, majd illesszük a felületre. A tökéletes illesztés érdekében  kézi szilikongörgővel befejezzük a felületre simítást és a bilincset megszorítjuk.

 

 

 

Honlapunkon található videókban a lapostető szigetelés kivitelezési munkafázisait mutatjuk be. Többek között az Univerzális kábelszegélyező elemet is láthatja használat közben.

Használja bátran lapostető szigetelés elkészítéséhez videós segítségünket.

Megnézem

 

 

Számolja ki a lapostető szigetelés anyagszükségletét árbecsléssel honlapunkon

Kalkulátor

Paraméterek

Formázott kábelszegélyező elem
Alapanyag formázott EPDM
Szín fekete
Szerkezet vulkanizált
Vastagság 1.4 mm- 1.9 mm
Peremátmérő 229 mm
Áttörés külső átmérője 13 mm- 64 mm
Quick Seam szalag
Alapanyag gumipolimer
Szín fekete
Szerkezet vulkanizált
Vastagság 0.76 mm

Tárolás / Szavatosság

Tárolja eredeti zárt csomagolásban 15°C és 25°C között, jól szellőző helyen. Felhasználásig tartsa az anyagot szárazon, közvetlen napfénytől védje.

A termék szavatossága a fenti tárolási feltételek mellett 12 hónap. Ellenőrizze a gyártás napját minden terméken. A szavatossági idő csökken, ha a termék magasabb hőmérsékletnek van kitéve. A szavatossági időre vonatkozó információ csak egy javaslat és nem tény. A tényleges szavatosság nagyban függ a tárolási körülményektől és a felhasználás során használt eszközöktől.

A termék részletes biztonsági adatlapját megtalálja a csatolt dokumentumok között.