Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

Vulkanizálatlan részletképző szegélylemez (DARAB 45cm x 46cm)

Ár:
6.221 Ft + ÁFA ( 7.901 Ft )
Elérhetőség: Raktáron
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
Kellősítő / Alapozó 0.95 l Kellősítő / Alapozó 0.95 l
12.151 Ft + ÁFA (15.432 Ft)
Kézi szilikongörgő Kézi szilikongörgő
12.791 Ft + ÁFA (16.244 Ft)
Menny.:db

Leírás

A lapostető szigetelés során a Vulkanizálatlan részletképző szegélylemez 45cm x 46cm darab a belső és külső sarkok, csövek, átvezetések, tetőösszefolyók oldalkifolyók és más alkalmazások szigetelésének kivitelezésére használható, a Firestone alkalmazástechnikai útmutatása alapján.

A Vulkanizálatlan részletképző szegélylemez egy 45cm széles 46 cm hosszú vulkanizálatlan EPDM szalag (kézzel könnyen formálható), melyre egy QuickSeam (=Öntapadó) toldószalagot lamináltak a gyártás során.

Anyagszükséglet számítás a helyek számának megfelelően történik, ahol használni szeretnénk a Vulkanizálatlan részletképző szegélylemez darabot.

Amennyiben a lapostető szigetelés helyszínén a hőmérséklet tartósan 15°C alatti, úgy a felhasználás előtt tartsa a Vulkanizálatlan részletképző szegélylemezt szobahőmérsékleten, majd a beépítés előtt javasolt az anyag hőlégfúvóval végzett melegítése a jobb alakíthatóság érdekében.

Mivel a Vulkanizálatlan részletképző szegélylemez egy vulkanizálatlan termék, amely a beépítés után vulkanizálódik fontos követni a Firestone alkalmazástechnika utasításait, mert a precíz beépítési technika és az általános tetőszigetelési gyakorlatnak megfelelő beépítés eredményezik a termék végső tulajdonságait és megfelelő működését.

NAGYON FONTOS, hogy mielőtt elkezdjük a munkafolyamatot ollóval kerekítsük le, vagy ellenőrizzük le, hogy le vannak e kerekítve,  a használni kívánt Vulkanizálatlan részletképző szegélylemez sarkai.

 

 

Beépítés lépései

 

1. Először a Kellősítőt/Alapozót kell felkenni a dörzslaptartó nyélen lévő dörzslap segítségével arra a megtisztított RubberCover EPDM gumilemezre és/vagy a szegélyezendő  felületre, melyen a Vulkanizálatlan részletképző szegélylemezt használjuk, a Kellősítő/Alapozó termék adatlapján feltüntetett leírásnak megfelelően. (Beépítés lépései-felületi előkészítés, anyag feljuttatásának módja). Más termékek használata nem megengedett.

2. A Kellősítő/Alapozóval bekent felület nagysága a vulkanizálatlan részletképző szegélylemez által fedett terület nagyságán érjen túl.

3. Miután megszáradt a Kellősítő/Alapozóval bekent felület az öntapadó felületről távolítsuk el a védőpapírt, majd illesszük a felületre a Vulkanizálatlan részletképző szegélylemezt. A végén a tökéletes illesztés érdekében kézi szilikongörgővel befejezzük a felületre simítást.

 

 

 

A termékoldal csatolt dokumentumai között részletrajzok is találhatók, melyek a Vulkanizálatlan részletképző szegélylemez darab helyes használatához nyújtanak műszaki segítséget. A beépítéshez további részletrajzokat itt talál.

Részletrajzok

 

Honlapunkon található videókban a lapostető szigetelés kivitelezési munkafázisait mutatjuk be. Többek között a Vulkanizálatlan részletképző szegélylemez darabot  is láthatja használat közben.

Használja bátran lapostető szigetelés elkészítéséhez videós segítségünket.

Megnézem

 

 

Számolja ki a lapostető szigetelés anyagszükségletét árbecsléssel honlapunkon

Kalkulátor

Paraméterek

EPDM szegélylemez
Alapanyag EPDM
Szín fekete
Oldószerek nincs
Szilárdanyag-tartalom 100%
Szerkezet vulkanizálatlan
Vastagság 1.6 mm
Szélesség 450 mm
Quick Seam szalag
Alapanyag gumipolimer
Szín fekete
Oldószerek nincs
Szilárdanyag-tartalom 100%
Szerkezet vulkanizált
Vastagság 0.6 mm
Szélesség 456 mm

Tárolás / Szavatosság

Tárolja eredeti, zárt csomagolásban 15 °C és 25 °C közötti hőmérsékleten, jól szellőző helyen. Felhasználásig tartsa szárazon, közvetlen napfénynek ne tegye ki.

Szavatosság a fenti tárolási feltételek mellett 12 hónap. Figyelje a tekercsen lévő gyártási időt. A szavatossági idő csökkenhet, ha a tárolás során a hőmérséklet az előírtnál magasabb. A szavatossági idő csak egy javaslat és nem tény. A tényleges szavatossági idő nagyban függ a termék tárolásától és kezelésétől.

A termék részletes biztonsági adatlapját megtalálja a csatolt dokumentumok között.

Kapcsolódó termékek

Raktáron
1.966 Ft + ÁFA (2.497 Ft)
Raktáron
146 Ft + ÁFA (185 Ft)
Raktáron
4.016 Ft + ÁFA -tól (5.101 Ft)